ساخت سایت

ساخت سایت

آیا مسیر لازم برای پیاده سازی دانش برنامه نویسی خود را به درستی می دانید. ساده ترین راه چیست؟
طراحی سایت,طراحی وب,بازاریابی اینترنتی,طراحی وب سایت Average rating: 5, based on 5 with 189000 reviews
ساخت سایت

آیا شما می خواهید طراح سایت خود باشید؟ساخت سایت

طراحی سایت، نیازمند علم برنامه نویسی می باشد و یک شخص باید مفاهیم ساخت سایت را بداند اما اینکه چه مراحلی را طی کند نیز از اهمیت به سزائی برخوردار است. برای ساخت سایت نیاز به انجام چهار مرحله مهم دارید:

مراحل ساخت سایت


1-    نقشه سایت :

تجسم کنید که شما عازم مسافرت می باشید و قصد دارید از شهری به شهر دیگر برای تفریح سفر کنید. دانستن مسیر چقدر در راحتی مسافرت شما تاثیر دارد؟ بدون شک ارزش دانستن مسیر از مقصد شما کمتر نخواهد بود و این امر تاثیر بسیاری در راحتی مسافرت شما خواهد داشت. به یاد داشته باشید که  تنها هدف مهم نیست بلکه مسیر رسیدن به هدف نیز مهم می باشد. در ساخت سایت نیز شما ابتدای امر باید بدانید که از یک سایت چه می خواهید و هدف از ساخت سایت چیست. زمانی که برنامه کاملی از مسیر خود داشته باشید هیچگاه به بیراهه نخواهید رفت و پروژه شما با کمترین مشکلی به پایان خواهد رسید.


2-    قالب سایت :

در مرحله دوم شما کار خود را به صورت تخصصی تر شروع می کنید و در ابتدا باید به سوال های زیر پاسخ دهید:
الف –  مخاطب سایت شما چه کسانی هستند؟
ب -   ظاهر مناسب سایت که مرتبط با موضوع سایت باشد چیست؟
اینکه شما بدانید که سایت را برای چه قشری از مردم طراحی می کنید بسیار مهم می باشد. گذشته از اینکه شما باید مطالب مفیدی در سایت خود داشته باشید، مخاطبان شما باید از بودن در سایت شما لذت ببرند و احساس خوبی در هنگام گشت و گذار در سایت داشته باشند.
در پاسخ به سوال دوم باید به یاد داشته باشید که از ابتدای ساخت سایت، موضوع سایت با چیدمان سایت و رنگ بندی آن باید سازگاری لازم را داشته باشد. این موضوع در مباحث زیادی در عرصه وب مانند برندینگ و بهینه سازی سایت و... تاثیر دارد که توضیح آنها در این مقوله نمی گنجد.


3-     برنامه نویسی سایت :

در مرحله بعد که یک مرحله عملیاتی و بسیار حساس می باشد باید هسته عملیاتی سایت خود را توسط یکی از زبان های برنامه نویسی مانند php یا   asp.net  و .... که زبان های برنامه نویسی تحت وب می باشند بنویسید. شما در این مرحله در واقع کدهایی را می نویسید که عمل خاصی را در محل مشخصی انجام دهد مانند ثبت نام کاربر و یا آمار بازدیدکنندگان سایت و....

4- آپلود سایت :

   بعد از انجام تمام مراحل قبل و آزمایش آنها نوبت به رونمایی از سایت می رسد که شما به راحتی می توانید از یکی از هاستینگ های کشور یک دامنه و یک فضای اختصاصی در اینترنت به نام هاست تهیه کنید و سایت خود را آپلود کنید.

شایان ذکر می باشد که اگر سایت خود را با زبان برنامه نویسی php طراحی کرده اید باید از هاست لینوکس استفاده کنید و اگر سایت خود را با زبان برنامه نویسی asp.net طراحی کرده اید حتما از هاست ویندوز استفاده کنید.

 


تگها : طراحی سایت , ساخت سایت , طراحی وب , طراحي وب سايت , طراحی سایت داینامیک , طراحي سایت , طراحی وبسایت , طراحي وب سایت